< Terug naar het overzicht

Woonuitbreiding op maat: dit zijn de 5 populairste mogelijkheden

woonuitbreiding op maat

Droom je van meer leefruimte of een dichtere verbinding met je tuin? Een woonuitbreiding op maat is de perfecte oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, maar wij sommen hieronder de 5 populairste voor je op.

1. Meer licht en ruimte met een leefveranda

Een leefveranda is een prachtige uitbreiding van je woonruimte. Hiermee maak je optimaal gebruik van je buitenruimte. Met een naadloze overgang tussen binnen en buiten krijg je een heerlijk buitengevoel het hele jaar door, ongeacht de temperatuur. Je krijgt er meer natuurlijk licht mee in huis en ervaart meteen meer ruimte en vrijheid. Ideaal om in te richten als keukenuitbreiding, extra leefruimte, kantoor, speelkamer …

2. Comfort in weer en wind met een overdekt terras

Buiten van je tuin genieten zowel in de stralende zon als in de gietende regen? Met een overdekt terras geniet je elke dag van het jaar van de buitenlucht. Het beschermt je tegen elke weersomstandigheid zodat jij elk seizoen een frisse neus kan ophalen.

3. Losstaand bijgebouw voor al je activiteiten

Een losstaand bijgebouw is een vrijstaande constructie in de tuin die niet direct aan je woning grenst. Het biedt extra ruimte zonder dat er iets aan je hoofdwoning moet veranderen. Zo’n bijgebouw kan je gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals een hobbyruimte, gastenverblijf, opslagplaats …

4. Poolhouse voor luxe en gemak aan je zwembad

Een poolhouse maakt je zwembadbeleving compleet en is een luxeaanvulling in je tuin. Je kan er poolparties in organiseren, maar ook een omkleedruimte, douche en toilet in verwerken. Of gewoon als zitruimte om te chillen voor en na de plons.

5. Werk productief in je eigen tuinkantoor

Werk je van thuis uit en heb je te veel afleiding? Dan is een apart tuinkantoor dé oplossing. Je houdt werk en privé gescheiden, en zit in een rustige omgeving waar je sowieso productiever bent. Heerlijk werken met een uitzicht op de tuin!

Graag meer inspiratie voor je woonuitbreiding op maat?

Laat je verder outspireren en maak een afspraak bij een van de leden van de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs voor advies op maat van jouw leefveranda en woning. Topservice en vakmanschap verzekerd!