< Terug naar het overzicht

Willems Veranda’s: aluminium woonuitbreidingen op maat

Realisatie veranda Willems Veranda's

Wil je meer leefruimte creëren in jouw woning? En nog meer genieten van je tuin? Bij Willems Veranda’s kan je terecht voor aluminium woonuitbreidingen op maat van jouw woning. Ontdek in dit artikel wat ze allemaal te bieden hebben.

Over Willems Veranda’s

Willems Veranda’s werd opgericht in 1984 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Tegenwoordig is het bedrijf veruit de grootste bouwer van tuinkamers en veranda’s in België. Het bedrijf werd bekroond tot ‘Merk Van Het Jaar 2023 en 2024’. Lees er hier meer over.

De Groep Willems telt momenteel meer dan 200 toegewijde vakmensen. Dankzij het vertrouwen van meer dan 40.000 klanten, is Willems veranda’s uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector.

Woonuitbreidingen op maat

Willems Veranda’s specialiseert zich in het bouwen van woonuitbreidingen en veranda’s in aluminium. Het bedrijf gelooft dat elke klant uniek is, waardoor ze sterk inzetten op de personalisatie van projecten.

Bij elk project houden ze rekening met de stijl en de ligging van de woning, de oriëntatie ten opzichte van de zon, de inrichting van de tuin, enzovoort. Op basis hiervan bieden ze een woonuitbreiding aan die voldoet aan de wensen van de klant. Hun constante aandacht voor innovatie en kwaliteit heeft ook bijgedragen aan hun meesterschap in de sector.

Inzetten op innovatie

Willems veranda’s zet in op innovatie en constante verbetering van hun producten. Hun toegewijd onderzoeks- en ontwikkelingsteam monitort continu de markttrends en technologische ontwikkelingen. Daarnaast luisteren ze actief naar de feedback van hun klanten, wat hen helpt om hun producten en diensten voortdurend te verbeteren.

Alle constructies worden geproduceerd en gemonteerd in de werkateliers in Ronse. Na montage, wordt de constructie gedemonteerd en naar de klant getransporteerd met eigen vervoer. Eens bij de klant, kunnen alle onderdelen geplaatst worden met behulp van een eigen kraan. Alles gebeurt dus in eigen beheer, zonder tussenkomst van aannemers.

Duurzaam ontwerpen

Bovendien gebruiken ze kwalitatieve materialen die licht, sterk en weersbestendig zijn om het hoogste comfort en zo de beste ervaring voor hun klanten te garanderen. Deze doordachte benadering stelt hen in staat om veranda’s te bouwen die niet alleen comfortabel, functioneel en stijlvol zijn, maar ook energie-efficiënt. Hierbij houden ze rekening met zowel design als functionaliteit.

Laat jouw droomveranda bouwen

Heb je interesse in de aankoop van een veranda bij Willems Veranda’s? Bezoek hun website voor meer informatie en om een afspraak te maken. Of maak kennis met een van de andere verandabouwers van de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs.