< Terug naar het overzicht

Van keuken naar leefkeuken dankzij een uitbreiding met veranda

Keukenuitbreiding met tuinkamer

Wil je meer ruimte creëren in jouw keuken? Of je nu vrijer wil rondbewegen, meer kookruimte wil, of een extra tafel wil plaatsen om de kids in het oog te houden tijdens hun huiswerk … Een tuinkamer is de ideale manier om jouw keuken uit te breiden! Ontdek er nu meer over.

Wat is een leefkeuken?

Een leefkeuken is een open concept keuken waarin niet enkel gekookt en gegeten wordt, maar ook geleefd. Het vormt een centraal punt in huis waar ouders, kinderen, vrienden en familie samenkomen en genieten.

Een leefkeuken wordt, naast een keuken, meestal voorzien van, eettafel met stoelen of banken, of een zithoek waar mensen gezellig kunnen praten. De ruimte grenst vaak aan een eetkamer of woonkamer om een gevoel van verbondenheid te creëren in huis.

Situaties die leven in een leefkeuken:

  • De kinderen maken hun huiswerk aan de keukentafel terwijl jij het avondeten klaarmaakt.
  • Op zondagochtend lees je de krant terwijl jouw partner het ontbijt klaarmaakt.
  • U ontvangt familie en vrienden voor een gezellige aperitief, een koffietje of om samen te koken.
Leefkeuken

Waarom jouw keuken uitbreiden met een veranda?

Door jouw keuken uit te breiden met een tuinkamer, creëer je meer leefruimte, maar ook meer natuurlijke lichtinval in jouw woning. Op zonnige dagen schitteren de zonnestralen door de ramen van de tuinkamer, wordt de hele ruimte lichter en wordt iedereen gelukkiger.

Daarnaast zorgt een tuinkamer ervoor dat je jouw tuin naar binnen trekt. Zo geniet je de hele dag door van het groene uitzicht, van ’s ochtends tot ’s avonds. En dat het hele jaar door!

Met een tuinkamer combineer je dus het praktische van koken en eten, met het comfort van binnen- en buitenleven.

Keukenuitbreiding met tuinkamer

Breid jouw keuken uit met een tuinkamer

Heb je interesse in de (aan)bouw van een tuinkamer? Laat je verder outspireren en ga langs bij een lid van de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs voor advies op maat van jouw tuin en woning. Topservice en vakmanschap verzekerd!